Saturday, 9 April 2011

GEMPAR!!! Nik Aziz Dipanggil Menghadap Lembaga Disiplin Pakatan Rakyat.


Akibat bersetuju dan mendokong penuh Gagasan 1MALAYSIA yang diilhamkan oleh YAB PM Malaysia, Datuk Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak, Mursyidul Am PAS, Nik Aziz dipanggil menghadap lembaga disiplin PAKATAN RAKYAT. Perbuatan Nik Aziz dilihat menyokong 1MALAYSIA bagi pihak seluruh rakyat Kelantan.

GEMPAR!!! NIK AZIZ Menerima Sepenuh Hati Pendekatan 1Malaysia!!!Alhamdulillah. Akhirnya, Mursyidul Am Pas, merangkap Menteri Besar Kelantan, Datuk Seri Bentara Nik Abdul Aziz Nik Mat, telah menyatakan sokongan dan akan memberi sokongan penuh terhadap pendekatan 1 Malaysia yang diperkenalkan YAB Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak.

Semoga semua ahli-ahli PAS, dan Pakatan Rakyat bersama-sama Mursyidul Am PAS ini sama-sama mendokong dan menyokong penuh Gagasan 1 Malaysia yang diilhamkan YAB Perdana Menteri.

BOMOH MUNCUL DI TASIK BIRU


Bomoh SNAP only around to control the weather on nomination day at N2

Seperti N10  Pending, penamaan calon di N2 Tasik Biru juga hangat. Namun perhatian kami tertumpu kepada parti pihak lawan SNAP. Oleh kerana mereka tidak mendapat sokongan 100% dari Pakatan, pihak SNAP telah meminta bantuan dari negara jiran.

Mereka telah membawa seorang bomoh Siam yang turut turun ke tempat percalonan di N2. Kelibat bomoh tersebut pada awalnya tidak disedari oleh pihak berkuasa dan juga Barisan Nasional. Namun tepat pada pukul 11 pagi lembaga bomoh tersebut telah mula kelihatan. Mungkin kerana bacaan jampinya sudah habis tempoh tarikh luput.

Menurut sumber dari ahli SNAP, mereka telah membawa dukun tersebut sebenarnya untuk mengawal cuaca kerana wakil SNAP tidak pandai berenang. Itu sebab calon SNAP tdak pernah turun padang apabila BAU di landa banjir.

Yer Ker 10,0000???? Membulak Betul PASCeramah PAS yang dorang adakan di markaz Upu Kampung Tanah Hitam Tanjung Datu semalam mendapat sambutan yang sangat hebat. Tak ada sapa pun akan menjangka kehadiran yang begitu menggalakkan.

Calon PAS yang bertanding kat situ, Nani Sahari juga terkejut dengan apa yang berlaku. Kalau sebelum ni ceramah yang dorang buat tu hambar.., tapi kali ni memang superb.


Dianggarkan tak kurang dari 10'000 yang hadir semalam. Entah dari mana datangnya pendengar yang sebegini ramai pun tak diketahui. Padahal, penduduk kampung tu cuma 800 orang je beb...

So, gua rasa PAS akan dapat tawan kawasan Tanjung Datu ni kalau rekod kehadiran semalam diambil kira. Kalau PAS kalah disini.., ini mesti kerja SPR yang sabotaj dorang.

Gila beb.., kalau sambutan macam ni punya hebat, takkan nak kalah kot? Muahahahahaha.....

Video Anwar Brahim Marah Gila Kat Azmin

PKR DAN SNAP BERGADUH MACAM KUCING...

HADI MADAH KAMIK PAKAI CAWAT

Anak Calon Satok ...Ustaz PKR .Peng Anok Gadis

"Lelaki N" dicari..!!! Milik siapakah "baby dan mama baby" ini...???


Gambar yang penulis pamerkan di atas tentunya akan meresahkan "seseorang". Comel sungguh "baby" itu ya? Milik siapakah "baby" tersebut? Mirip siapa "baby" itu? Dan "mama baby" itu pun comel juga. Jika tidak comel, manakan mampu membuatkan "lelaki N" tergila-gilakannya...

Benarkah "mama baby" dan "baby" tersebut merupakan sebuah amanah dan tanggungjawab bagi seorang individu yang mengaku dirinya seorang "ustaz yang warak", "suami yang setia", "bapa yang penyayang" dan "sangat tinggi moralnya"?

Menurut khabar, suami dan bapa kepada "baby comel" dan "mama comel" tersebut kini berjawatan besar di dalam AMK Sarawak. Malah "daddy" kepada "baby" ini telah dicalonkan pula sebagai calon PKR pada Pilihanraya DUN Sarawak kali ini. Benarkah? Ada sesiapa boleh sahkan perkara ini? Penulis hanya bertanya saja....

Seterusnya baca di SINI...

MANIFESTO BARISAN NASIONAL SARAWAK

VIDEO SEX: CARA CARA ANWAR MENSONTOTI CHINA DOLL

GUA PINJAM DARI GERAKAN ANTI PKR.

SOH WAJIB MU KENO LETOK JAWATAN DOH NUAR...MU NI TAK RETI BAHASO KE???? MALU UMAT MELAYU NUAR...MU TIPU PERUT MU BUNCIT...RUPONYE..PERUT MU DOK BUNCIT PUNG...BELAWOK TUL MU...


benarkah ?

mengikut kronologi cerita, durasi video seks anwar ini berlaku selama lebih kurang 22 minit.

berikut adalah kronologi aksi-aksi video seks sepertimana yang telah digambarkan.

MINIT 1-2 ?
video


MINIT 3- 13 ?
dikabarkan pelbagai aksi kamasutra telah diimplementasi sepanjang rakaman video seks ini berlangsung. dikabarkan...? antara yang terhebat adalah aksi 'puluhan  peluru berpandu' yang dilancarkan dari darat ke udara ?!

 MINIT 13 ?

benarkah ?
berdasarkan maklumat anwar hanya dapat melangsungkan aktiviti seksnya  sekadar 10 minit sahaja . 

setelah 10 minit beraksi, mereka berhenti.

lihat pada lakaran foto yang telah dipaparkan.

KEDUDUKAN ?
anwar duduk dalam keadaan tahyat awal. kenapa anwar duduk dalam keadaan tahyat awal ?

TANGAN ?
dikabarkan tangan kanan anwar mencabut kondom yang telah selesai digunakan.manakala tangan kiri anwar memegang pangkal 'totey' nya.

NO 5 ?
perhatikan lokasi tanda bernombor 5. benarkah ianya kotak tisu yang digunakan untuk mengelap saki baki air mani dari 'totey' anwar ?

jadi kita difahamkan durasi rakaman video seks ini berlangsung selama lebih kurang 22 minit.

apa gambaran seterusnya rakaman video seks ini ? tunggu sambungannya  selepas ini .

PKR: Pakatan Kaki Rasuah


BERSUBAHAT RASUAH ANUGERAH ‘DATO’ DIRAJA’

KES melibatkan penerima darjah kebesaran menerusi saluran didakwa tidak diiktiraf sering kali menimbulkan masalah sekali gus mengheret mereka yang terbabit ke muka pengadilan.

Justeru, ia menyaksikan kes terbaru Ketua Cabang Parti Keadilan Rakyat (PKR) Rantau Panjang, Mohammad Agos Mohd. Noor didakwa di Mahkamah Sesyen, Kuala Lumpur semalam atas tuduhan bersubahat dengan seorang ibu tunggal untuk menerima rasuah RM50,000 berhubung penganugerahan ‘Dato' Diraja’ daripada sebuah persatuan kerabat, tahun lalu.

Di Mahkamah Sesyen Shah Alam pula semalam, ibu tunggal terbabit Nor Azimah Jamaludin mengaku tidak bersalah menerima rasuah RM150,000 daripada seorang ahli perniagaan bagi tujuan yang sama pada 12 November serta antara 20 dan 30 November 2010.

- UTUSAN MALAYSIA

Panas! Wawancara Dengan Pelacur 'China Doll' - Siri 1


PENDEDAHAN EKSKLUSIF SIRI 1


Satu wawancara eksklusif diadakan diantara wartawan Sarawak Insider (SI) dan pelacur yang ditiduri Anwar Ibrahim, yang mana, namanya tidak boleh didedahkan lagi (Pelacur Z).

Wawancaranya adalah berikut selepas dialih bahasa.


SI : Adakah lelaki ini (gambar diatas) yang mengadakan hubungan seks dengan anda?

Pelacur Z : Ya, itulah orangnya.

SI : Betulkah anda ada mengambil jam Omega?

Pelacur Z : Ya, saya ada ambil, dan sorok jam tersebut.

PANAS!!!

-akan disambung pada siri 2-


China Doll Anwar Ibrahim (Gambar Penuh Akan Di'upload' Kemudian)