Sunday, 10 April 2011

Video Eksklusif : Anwar Bapa Pembulak (Bohong)!!!

Antara manifesto yang dijanjikan Pakatan Pembangkang kepada rakyat Sarawak adalah :

OMEGA...OMEGA...OMEGA...

Anwar Pembulak : Bukti VideoDalam satu sidang akhbar pada 10 April 2011, di Hotel Grand Continental Kuching, Anwar Ibrahim kelihatan menggelabah bila ditanya mana jam Omega yang telah disimpan oleh Wan Azizah. Pada sidang akhbar pada 5 April 2011, Wan Azizah pun gagal menjawab soalan wartawan berkaitan jam Omega. Wan Azizah berkata, “ why I have to show…awak bukan prosecutor (pendakwa)".

Anwar telah didapati telah tertinggal jam tangan Omega yang dihadiahkan daripada Arab Saudi ketika adegan dalam video tersebut pada 21 Februari 2011 di sebuah hotel tiga bintang, di belakang Shangri La Hotel, Kuala Lumpur. Beberapa NGO dan rakyat turut menggesa Anwar Ibrahim untuk membuktikan jam Omega tersebut (baca sini). Susah sangatkah hendak tunjuk jam Omega yang didakwa disimpan oleh Wan Azizah? Cakap berbelit-belit mengesahkan Anwar adalah individu dalam video tersebut. Kasihan wartawan tersebut dipermainkan oleh Anwar.

BARU BIAN CALON RECYCLE

Hantu Karipap Membulak di Sarawak


PRN Sarawak : Pakatan Pembulak Membulak Di Sarawak Edisi 2


Anwar sedang "membulak" dalam ceramahnya di Sarawak.


Markas PAS Bekas pusat Babi

Sudah samak ke belum?

Akibat terlalu ghairah hendak berpolitik di Sarawak, akhirnya PAS tersilap pilih tempat untuk dibuat markas. Inilah maklumat yang Rajahmas perolehi daripada rakan di tempat tersebut.

Menurut sumber PAS dikatakan telah meminta bantuan DAP Sarawak untuk membantu menyediakan tempat dijadikan markas untuk kempen pilihanraya DUN Negeri yang akan dibuat tidak lama lagi..

Empunya Estima Putih di Ceramah DAP BDC

Berikutan artikel semalam mengenai Dato S menaja ceramah DAP di BDC membuatkan banyak tertanya tanya identiti Dato S. Dato S ini memang berbezza sekali asas perjuangan nya dari Datuk T.
Semalam Kenyalang R2D2 sampai ke lokasi dalam jam 7 bagi memastikan dapat meninjau kawasan sebelum ceramah bermula. Sememangnya kawasan BDC di kawal oleh beberapa orang pencacai DAP dengan berpakaian biasa seperti SB. Namun Kenyalang R2D2 mengatakan yang mereka bukannya dari SB.  Ini kerana  penonton yang hadir untuk ceramah tidak perlu diekori atau dpantau. SB tidak akan berbuat demikian.  Namun bagi pencacai ini lain pula ceritanya. dari jam 7.15mlm Kenyalang R2D2 telah disedari oleh pencacai dan mula mengekori beliau.

PRN Sarawak : Pakatan Pembulak Membulak Di Sarawak Edisi 1


8 April 2011, Pakatan Pembulak datang ke Sarawak berjanji manifesto yang sama yang pernah dijanjikan di Kedah, Kelantan, Pulau Pinang dan Selangor. Janji untuk menubuhkan pentadbiran yang cekap pernah dijanjikan di Pulau Pinang. Namun bila perintah Pulau Pinang, DAP yang banyak menyeleweng dan merampas hak bumiputera. Cekap apa kalau rugi berjuta-juta bila diberi amanah (baca sini). Kos sewa kereta RM6 juta dalam masa 11 bulan (baca sini). Mereka merompak wang amanah rakyat dan mengkayakan kroni sendiri.

GUAN ENG ROMPAK DUIT SARAWAK

Lim Guan Eng Bawa Lari Duit!!!!!SIAPA LINA SOO KEPADA DOMINIQUE?

  

Panas! Wawancara Dengan Pelacur 'China Doll' - Siri 2

Sambungan wawancara diteruskan antara Sarawak Insider (SI) dengan pelacur yang ditiduri Anwar Ibrahim (Pelacur Z).


Gambar Sekadar Hiasan

SI : Adakah Anwar Ibrahim menggunakan kondom ketika meniduri anda?