Friday, 8 April 2011

Panas! PAS Puaskan Nafsu Di SarawaK!!PAS bertanding 5 kerusi di dalam Pilihanraya Negeri Sarawak dan habis di canang sana sini bahawa dengan 5 kerusi ini PAS akan kuat dan akan dapat menjadi Kerajaan Islam.

Woi PAS ni Gila ka apa? Kerusi yang di pertandingkan ada 71 awat 5 kerusi je yang PAS masuk lawan? Hilang akal ka dengan 5 kerusi PAS nak monopoli sekutu mereka DAP dan PKR? Ha ha ha

Ni lah bukti nyata dan jelas bahawasanya PAS bukanlah berniat untuk membangunkan negeri Sarawak sebaliknya hanya ingin menang kerusi Pilihanraya semata mata. Duit habis di gunakan bagi membawa para penyokong nya dari Semenanjung yang Konon kononya untuk berjuang di Sarawak namun hakikatnya depa puak PAS dari Semenanjung ini datang hanya untuk makan angin dan Merasa Ayam Penyek sahaja.

Rakyat Sarawak yang mungkin terhasut dengan dakyah PAS bahawa mereka akan membangunkan Kawasan yang mereka wakili sebenarnya adalah satu bentuk Pendustaan semata mata. mana mungkin PAS dapat membantu membangunkan Kawasan tersebut sedangkan Kerajaan yang mentadbir adalah Barisan Nasional.

Semalam Gomo ada dengar bisik bisik puak PAS di Satok tentang kerusi yang mereka tandingi dan dallam perbualan itu jelas lah mereka yang datang ke Sarawak ini hanya ingin berbicara mengenai gadis Gadis Sarawak yang Putih gebu berbanding dengan Kemenangan yang mungkin mereka akan capai.

Ini apa punya mental lah puak PAS, kat sememanjung dok Gila Balun Bini orang, kat Sarawak ni dok sibuk mencari anak Gadis buat pemuas nafsu serakah. Jahanam Jahanam......

Macam ni ke nak tadbir Negeri Sarawak? Negara? habis jahanam macam Kelantan lah jawapnya

No comments:

Post a Comment